Alles over de werkzaamheden van een hovenier

De tuin is een verlenging van jouw woning. Hier ontspan je en geniet je. Wanneer het heerlijk weer is wil je ook lekker buiten zijn in je eigen tuin. Hiervan kan je echter alleen optimaal van genieten, wanneer deze er goed verzorgd uitziet. Voor velen is dit geen fijne klus. Het kost je veel tijd en moeite, terwijl jij gewoon van de tuin wilt genieten. Daarom is het onderhoud uit handen geven ideaal. Hovenier Veenendaal doet dit graag voor je. Eveneens kent kwaliteit zijn plek bij het ontwerp en het aanleggen van een tuin. Hier lees je alles over de werkzaamheden van een hovenier.

 

Het ontwerp van jouw droomtuin

Ben je net verhuisd of wil je wat anders met je huidige tuin? Wellicht ben je net ingetrokken in jouw nieuwbouw woning. Wat de reden ook is, een nieuwe tuin begint met een ontwerp. Dit is echter een lastige zaak. Vaak is de ruimtelijke indeling van de tuin niet ideaal. Ook is het handig om over bepaalde kennis te beschikken. Een goed aangelegde tuin zorgt voor meer gemak en dus genieten. Laat daarom het ontwerp aan Hovenier Veenendaal over. Zij zijn de experts die een goed plan opstelt. Uiteraard staan jouw wensen hier centraal. Het plan en ontwerp maken we het liefste samen tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Het ontwerp tot leven in de uitvoering

Na een goed ontwerp is de volgende stap natuurlijk de aanleg. Ook dit is een van de diensten aangeboden door Hovenier Veenendaal. Het bedrijf is graag jouw ervaren en betrouwbare partner. Alle werkzaamheden betreffend de aanleg kunnen zij uitvoeren. Denk hierbij een het verzorgen van grondwerk en de bestrating. Ook het verbeteren van de plantgrond en de beplanting zelf is een van hun specialiteiten. Andere elementen aanleggen in een tuin is tegenwoordig ook populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuttingen, veranda’s en vijvers. Eveneens kan je hiervoor bij Hovenier Veenendaal terecht.

 

Houd je tuin mooi met regelmatig onderhoud

Een tuin is constant in beweging. Na de aanleg blijven planten groeien. Ook heeft de wisseling van seizoenen effect op de tuin. Daarom vraag deze om onderhoud. Hovenier Veenendaal voert dit onderhoud graag voor je uit. Dat geldt voor zowel particuliere als ook zakelijke klanten. Naast regelmatig onderhoud plegen kunnen de medewerkers ook een verwaarloosde tuin opknappen. Ook de optie van eenmalige werkzaamheden is daarbij een optie. Zodra de tuin weer in goede conditie is, kan je ervoor kiezen deze zelf bij te houden. Een hovenier weet echter precies wat een tuin nodig heeft om te floreren. Laat het voor optimaal resultaat door Hovenier Veenendaal uitvoeren.