De aanschaf van een bouwlamp met sensor

Heb je een hele grote tuin die verlicht moet worden of ga je verhuizen of verbouwen en heb je nog geen verlichting? In dit soort gevallen is een bouwlamp ontzettend handig. Een bouwlamp is een hele grote lamp die een enorme grote lichtstraal produceert. Zo kun je hele grote ruimtes verlichten.

Waarom een bouwlamp met sensor

Als je een bouwlamp wilt gaan aanschaffen, dan is het handig als deze een sensor heeft. Met behulp van een sensor springt de lamp aan wanneer je in de buurt komt. Je kunt zo dus nooit vergeten het licht aan of uit te maken, waardoor je nooit te weinig licht zult hebben of onnodig veel energie verspilt. Het is goed om er bij de aankoop meteen op te letten dat je een bouwlamp met sensor koopt, zodat je deze functie in de toekomst kunt gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Dit soort bouwlampen kun je ook gewoon continu aanzetten wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld wanneer je in de winter in een huis moet gaan klussen waar nog geen verlichting is. Kleinere lampen hebben in die gevallen vaak te weinig vermogen.

Breedstraler met bewegingsmelder voor buiten

Ook bij een hele grote tuin is een breedstraler met bewegingsmelder erg handig. Het licht kan dan ver reiken. Als het buiten donker is, heb je dan maar een of enkele lampen nodig om de hele tuin te verlichten. Door de sensor hoef je er niet aan te denken de lamp aan te zetten voordat je naar buiten gaat en springt de lamp ook weer vanzelf uit als je terug naar binnen gaat. Bouwlampen kun je daarnaast ook krijgen in de vorm van schijnwerpers. Als je deze bijvoorbeeld tegen de voorgevel van je huis plaatst, kunnen deze een hele mooie lichtgloed naar boven, naar beneden of beide produceren. Hiermee geef je je huis ook ’s avonds en ’s nachts een hele mooie uitstraling.