Help: zilvervisjes in mijn huis! 

 Zilvervisjes komen vrijwel in iedere woning in Nederland voor. Toch hebben veel mensen niet in de gaten wanneer zij te maken hebben met dit ongedierte. Ze houden zich over het algemeen namelijk redelijk goed verborgen. Zo af en toe laten zilvervisjes zich echter wel zien. Dit is voornamelijk het geval in de keuken of de badkamer. Heb jij ook zilvervisjes aangetroffen in jouw woning? Dan wil je natuurlijk verlost worden van dit ongedierte. Weet je niet hoe? Wij vertellen je hier wat je moet doen! 
 
Zorg voor het juiste klimaat
Zilvervisjes leven het liefst in een warme en vochtige ruimte. Wanneer jij te maken hebt met dit ongedierte, moet jij het klimaat in je woning aanpassen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het in een ruimte niet warmer is dan 22 graden. Zilvervisjes hebben namelijk een hekel aan lagere temperaturen. Daarnaast moet je zorgen voor een goede ventilatie van jouw woning. Op deze manier daalt de luchtvochtigheid en ook gelijk de temperatuur. Blijft het vochtig in een bepaalde ruimte? Dan kun je ook een vochtvreter gebruiken.  
 
Dicht kieren en gaten 
Woon jij in een betrekkelijk oude woning? Dan kunnen er een aantal kieren en gaten zitten in verschillende ruimtes. Dit zijn natuurlijk ideale plekken voor zilvervisjes om zich te verberen. Via deze openingen kan het ongedierte zich immers makkelijker verplaatsten door jouw woning. Om te voorkomen dat jouw huis een broedplaats wordt van zilvervisjes, is het verstandig kieren en naden te dichten.  
 
Laat zilvervisjes bestrijden 
Lukt het jou maar niet om van de zilvervisjes af te komen? Dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Dit is echter niet het einde van de wereld. Schakel in dat geval gewoon een ongediertebestrijder in. Hij kan namelijk zilvervisjes bestrijden. Voordeel van een professionele bestrijder is dat jij snel verlost bent van het ongedierte. Een ongediertebestrijder weet namelijk als geen ander hoe hij zilvervisjes moet bestrijden. Op deze manier zijn de zilvervisjes binnen de kortste keren verdwenen uit jouw woning!